Je eigen telefoonhoesje maken

0
792

Omdat mijn telefoonhoesje zo oud en gebarsten is, besloot ik er zelf een te maken. Ik gebruikte een foto van mijn kat als achtergrond en een foto van mijn vriend als voorkant. Het bleek echt geweldig, en nu heb ik een uniek telefoonhoesje dat niemand anders heeft. Er zijn ontzettend veel leuke mogelijkheden met betrekking op het maken van je eigen telefoonhoesje.

Verschillende soorten telefoonhoesjes

1. Plastic hoesjes zijn meestal niet zo duur en gemakkelijk te vinden voor verschillende smartphones. Ze zijn er in verschillende kleuren en zijn geweldig voor mensen die niet veel bescherming nodig hebben. 2. Siliconen hoesjes Siliconen hoesjes zijn meestal duurder dan plastic hoesjes, maar ze bieden een betere bescherming voor je telefoon en ze zijn ook waterdicht! Ik ben dol op siliconen telefoonhoesjes omdat ik mijn telefoon vaak laat vallen, dus de extra bescherming is erg fijn. 3. Leren telefoonhoesjes.

Waarom je je eigen telefoonhoesje zou moeten maken

Je kunt het zo uniek maken als je zelf wilt. Een telefoonhoesje ontwerpen is een geweldige manier om leuke foto's op te gebruiken. Waarom je niet je eigen telefoonhoesje zou moeten maken: Het kan zijn dat je het niet leuk vindt en er later spijt van krijgt. Het is moeilijk om het telefoonhoesje eraf te halen en er weer op te doen, dus wees voorzichtig als u later besluit de afbeelding te wijzigen. De volgende stappen helpen je om je eigen telefoonhoesje te maken: 1) Zoek een foto die iets speciaals voor je betekent of die op de een of andere manier weergeeft wie je bent.

Hoe je je eigen telefoonhoesje kunt maken

U kunt een sticker of een sticker gebruiken om uw eigen telefoonhoesje te maken. 1. Bepaal wat je aan de buitenkant van je telefoonhoesje wilt. U kunt een afbeelding, een citaat of alleen tekst gebruiken. 2. Gebruik een app om je foto te bewerken totdat je er tevreden mee bent. Je kan dit gemakkelijk doen bij Case 24.

Ideeën voor het maken van je eigen telefoonhoesje

Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, foto's, symbolen, en nog veel meer! Dit is een leuke en gemakkelijke manier om je eigen telefoonhoesje te maken. Online upload je de foto die je vervolgens laat bedrukken op een hoesje. Hierdoor is jouw hoesje helemaal gepersonaliseerd. Ik heb mijn telefoonhoesje gemaakt met behulp van een gratis online app. Ik koos de kleur en voegde mijn foto en tekst toe. Daarna heb ik het geüpload en kreeg ik een code om mijn telefoonhoesje thuis af te drukken. Het was heel eenvoudig en gemakkelijk te doen. Ik zou deze methode zeker aanraden bij het maken van je eigen telefoonhoesje. Je kiest de kleur van je achtergrond, voegt foto's of tekst toe, past de grootte van je foto's of tekst aan en slaat deze vervolgens op! Dit is een makkelijke manier om je eigen telefoonhoesje te maken.